Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam Selekt Meat Product BV
Branche Slagerijen
Adres Edisonstraat 17
Postcode / Plaats 8861 NA HARLINGEN
Telefoonnumer 0517
E-mail p.roorda@selektmeat.nl
Website http://

Omschrijving

We meat your expectations

We meat your expectations. And more.
SelektMeat Products is een familiebedrijf dat een jarenlange kennis van het vlees- en slagersbedrijf in zich herbergt. Het vleesverwerkende bedrijf in Harlingen is gespecialiseerd in carpaccio dat zowel voor het eigen label Fortuna Carpaccio als in opdracht voor private label wordt geproduceerd.

Daarnaast levert SelektMeat Products diverse rundvleesproducten, zoals hamburgers en diverse soorten steaks. Naast het bestaande assortiment carpaccio en rundvleesproducten levert en produceert SelektMeat Products op maat. SelektMeat Products onderscheidt zich op het gebied van slicen en verpakken.

De kwaliteit van SelektMeat
Voor ons vlees werken wij al jaren samen met diverse importeurs en slachterijen die een constante kwaliteit vlees leveren. In ons assortiment bevinden zich naast diverse soorten steaks onder andere een populaire regular carpaccio van Europese runderen, carpaccio van Braziliaans rund, uit n spier gesneden en een (biologische) carpaccio van rundermuis. SelektMeat Products is FSSC 22000 en SKAL gecertificeerd.

Kortom, SelektMeat:

  • groot assortiment
  • maatwerk
  • goede service, flexibel en snelle levering
  • grote invries- en opslagcapaciteit
  • prima kwaliteit/prijsverhouding


Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
De heer P. Roorda Directeur 0653978534 P.roorda@selektmeat.nl