Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam Schouw Assurantin
Branche Assurantietussenpersonen
Adres Postbus 21
Postcode / Plaats 8860 AA HARLINGEN
Telefoonnumer 0517-433038
E-mail info@schouwassurantien.nl
Website http://www.schouwassurantien.nl

Omschrijving

 

Schouw Assurantin is een onafhankelijk assurantie advieskantoor dat sinds 2007 gevestigd is in het historische centrum van Harlingen. Schouw Assurantin richt zich in het bijzonder op de bedrijfsmatige markt, grotendeels in de regio Noord Nederland.

 

 

 

Schouw Assurantin hecht er veel waarde aan deskundig en onafhankelijk te adviseren en te bemiddelen, hierbij zijn van groot belang de kernwaarden: persoonlijke aandacht, totaal advies en duidelijke communicatie. Om ook daadwerkelijk invulling te kunnen geven aan deze waarden is de doelgroep waarop het kantoor zich richt: de ZZPer tot bedrijven tot ongeveer 30 medewerkers.

 

Bestaande relaties bevinden zich o.a. in de zakelijke dienstverlening, horeca, groothandel en de installatiebranche.

 

 

 

Naast (bedrijfsmatige) schade- en levensverzekeringen adviseert en regelt Schouw Assurantin ook alle (collectieve) inkomensverzekeringen. In de praktijk levert dit specialisme een grote toegevoegde waarde, aangezien de regelgeving (WIA/WGA) complex is en vaak verandert. Een advies op maat voorkomt onverwachte verrassingen, kan geld besparen en bovendien motiverend zijn voor het personeel!

 Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
Mevrouw A. Schouw Eigenaar 0517-433038 info@schouwassurantien.nl