Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland
Branche Financile dienstverlening
Adres Beursplein 1
Postcode / Plaats 8911BE LEEUWARDEN
Telefoonnumer (058) 244 55 66
E-mail directie.lnwf@rabobank.nl
Website http://www.rabobank.nl/lnwf

Omschrijving

Even voorstellen: Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland is een bank die midden in de samenleving staat en oog heeft voor haar klanten. Voor u dus. Wij weten graag met wie we zaken doen. U vast ook. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Hoogste niveau
Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland is een brede coöperatieve financiële dienstverlener en toonaangevend: zowel in de deskundigheid als in prijs-kwaliteitverhouding van haar producten en diensten. Voor particulieren én voor bedrijven. Het maken van winst is voor de Rabobank geen doel, maar een middel om de dienstverlening blijvend op het hoogste niveau te handhaven.

Naast de standaard bankproducten als sparen, lenen, betalen en hypotheken hebben wij ook de kennis en ervaring in eigen huis om u te adviseren over complexere zaken als financieringen, Private Banking en verzekeringen.

Lokaal actief

Daarnaast is de Rabobank een bank die lokaal betrokken is en de regio kent. Jaarlijks ontvangt de bank vele sponsorverzoeken en sinds een aantal jaren is er ook het Coöperatiefonds. Dit is een fonds bedoeld voor de gemeenschap. Verenigingen, stichtingen en instanties kunnen hiervoor een project indienen. Zo weten wij wat er in het werkgebied speelt. Met ruim 280 medewerkers en vestigingen verspreid over het noordwesten van Friesland hebben wij een uitstekende kennis van ons werkgebied. Voor een overzicht van onze vestigingen zie www.rabobank.nl/lnwf

Lid worden

Omdat de Rabobank een coöperatie is, kunt u als klant lid worden van de bank. U kunt dan niet alleen meepraten over het beleid, maar profiteert bijvoorbeeld ook van kortingen. Bovendien ontvangt u elk kwartaal ons ledenmagazine Dichterbij.

Voor meer informatie zie www.rabobank.nl/lnwf

 

 

 

 Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
Maurits Agema Accountmanager MKB 06 82 07 58 76 maurits.agema@rabobank.nl
Klaas Jan Volkerink Accountmanager Grootzakelijk 0657879408 klaas.jan.volkerink@rabobank.nl