Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam Marrum B.V. Bouwbedrijf Van
Branche aannemersbedrijven burgerlijke en utiliteitsbouw
Adres Voltastraat 6
Postcode / Plaats 8801 PL FRANEKER
Telefoonnumer 0517-393836
E-mail info@bouwbedrijfvanmarrum.nl
Website http://www.bouwbedrijfvanmarrum.nl

Omschrijving

Bouwbedrijf van Marrum BV koppelt vrijwel een eeuw ervaring in bouwen aan vernieuwing en innovatie. Het bedrijf, dat in de loop der jaren gestaag is uitgegroeid tot een begrip in eigen omgeving en daarbuiten, kenmerkt zich als een solide partner voor diverse bouwprojecten. Uitgangspunt is het voortdurende besef, dat wij voor u werken. Uw wensen zijn voor ons maatgevend. Daar passen wij onze gehele werkwijze op aan.

Bouwbedrijf van Marrum weet door de combinatie van ervaring en deskundigheid hoe een project moet worden gerealiseerd. Uw persoonlijke wensen en mogelijkheden worden door ons vertaald in een passend voorstel, ook in financiele zin. Deze persoonlijke aanpak en het denken en werken in kwaliteit is een van de succesfactoren van het bedrijf .

De ervaringsfactor staat borg voor inventieve oplossingen, de werkplaats voor verfijnde technieken en het introduceren van vernieuwing. Onder andere de kennis op het gebied van het milieu maakt Bouwbedrijf van Marrum tot een boeiende en solide partner met ...'Hart voor Bouwen'.Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
De heer D. van Marrum Directeur dirk@bouwbedrijfvanmarrum.nl