Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam ICIT - Inspiring ideas
Branche ICT
Adres Het Want 3 
Postcode / Plaats 8802 PV FRANEKER
Telefoonnumer 0517-390400
E-mail info@icit.nl
Website https://www.icit.nl/

Omschrijving

ICIT koppelt inspirerende ideeën aan innovatieve oplossingen. Wij zijn jouw partner in digitale transformatie. Van front- tot backend-oplossingen, van big data tot smart industry: Wij maken het.

Als full-solutions digital agency hebben wij een onstilbare drang om het beste bureau voor onze klanten te zijn. Wij worden blij van een onmogelijke uitdaging. En blij zijn we vaak bij ICIT! Een hecht team van zo’n 40 developers, marketeers en business analisten zorgen voor al onze mooie oplossingen.

Onze expertises

Concept
Heb je een mooi idee maar weet je niet hoe je het moet uitvoeren? Wij helpen je met het uitvoeren en bedenken van je concept.

WEB
Zichtbaar zijn online is ondertussen een essentieel onderdeel van elk bedrijf. Samen bepalen we wat er voor jouw bedrijf nodig is op het gebied van web.

Dataverwerking
De online wereld draait op data. Als bedrijf heb je ontzettend veel feiten en gegevens tot je beschikking. Dataverwerking is onze expertise en daar helpen we je graag bij.

Koppelingen
Met hoogstaande koppelingen zorgen wij ervoor dat je bedrijfsprocessen gestroomlijnd en efficiënt verlopen. Wat je ook bedenkt, wij kunnen het bouwen.

Smart industry
Met Smart Industry wordt IT de spil tussen je mensen, je machines en je producten. ICIT ontwikkelt producten die jouw bedrijf met behulp van ICT ondersteunen.

Detachering
Het is een uitdaging om steeds de juiste kennis en ervaring in je team te hebben. Wij zijn er om dat probleem verleden tijd te maken door middel van detachering.

Internet of Things (IoT)
Wij koppelen alledaagse processen aan het internet, zodat we met de vergaarde data slimme toepassingen kunnen implementeren. Kortom: Internet of Things.

Online marketing
Van een kleine online campagne tot een commercial op radio en TV. We helpen je in het gehele proces en zorgen voor een hoogsthaalbare conversie.Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
Tjerk Jongsma Product manager 0517-390400 tjerk@icit.nl
Marco Vrouwenvelder Directeur 0517-390400 marco@icit.nl