Bedrijfsbezoek Veiligheidsregio Fryslân

Op vrijdagmiddag 7 oktober 2016 organiseren wij een informatief en interactief bedrijfsbezoek aan de Veiligheidsregio Fryslân. De vrijwillige brandweerposten van Franeker en Harlingen zullen tonen wat er aan hulpverlening voertuigen bij u in de regio voorhanden is.  

Op verschillende plaatsen op het terrein van de brandweer, aan de Burgemeester J. Dijkstraweg 13 in Franeker, zullen verschillende voertuigen en situaties worden opgesteld. Daarmee geeft de brandweer een inkijk in de vele disciplines, technieken, situaties en calamiteiten waarmee zij worden geconfronteerd tijdens het uitoefenen van hun vak. Tevens zal er aandacht worden besteed aan opleiden en oefenen.

Burgemeester Eduard van Zuijlen zal in een interactieve sessie met u in gesprek gaan over “Hoe de zwarte economie de witte economie ondermijnt”. Maar er gebeurt toch niet zo veel in Noordwest-Friesland zult u wellicht denken? Meer dan u verwacht! Van Zuijlen vertelt u over zijn ervaringen en geeft tips hoe u hier als ondernemer mee om kan gaan.

Uiteraard is er weer voldoende ruimte om te netwerken met collega-ondernemers en sluiten we de middag af met een borrel en een BBQ en of warm en koud buffet. 

Het complete programma vindt u hier. Via de oranje button onderaan op die pagina kunt u inschrijven voor deze attractieve activiteit.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin