Bedrijfsbezoek Huhtamaki: “het was fantastisch!”

Op 19 november stond het bedrijfsbezoek Huhtamaki in Franeker op de agenda. Met het maximum aantal deelnemers van 60 personen was de ontvangstruimte van Huhtamaki meer dan goed gevuld.

Na de opening door onze voorzitter zijn wij welkom geheten door Roland van der Werf, General manager bij Huhtamaki Netherlands. Ronald heeft een enthousiaste presentatie gegeven over de activiteiten, de werkwijze, de omvang en de visie van Huhtamaki. Er is veel verteld over de ontwikkeling en productie van eierdozen en andere verpakkingen maar ook over de ontwikkeling van machines voor verschillende Huhtamaki fabrieken over de hele wereld. Dit alles vindt plaats vanuit de vestiging in Franeker.

Onder de deelnemers was verbazing over hoeveelheid omvang van activiteiten die plaats vinden vanuit deze vestiging in Franeker. Velen kennen de fabriek van naam of zijn er wel eens langs gereden maar dat dit alles plaatsvindt vanuit Franeker overtrof alle verwachtingen. Na de presentatie is in 4 ploegen een rondleiding gemaakt door de fabriek.

Een achttal medewerkers van Huhtamaki hebben de rondleiding begeleid en uitvoerig uitleg geven over de processen en de machines van het productieproces. De fabriek was volop in productie, dat doet Hutamaki 24 uur per dag op 363 dagen per jaar. Na de rondgang was een heerlijk buffet klaar gezet en is er gezellig nagepraat.

We kijken terug op een zeer interessant bedrijfsbezoek met een professionele en hartelijke ontvangst door Huhtamaki. Nogmaals danken wij Ronald en zijn team hartelijk voor de gastvrijheid en hun enthousiaste verhaal. Het was fantastisch!

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin