Bedrijfsbezoek Franeker: prima faciliteiten voor een succesvol evenement

Vrijdag 19 juni was de datum van alweer de vijfde activiteit door CCNWF in dit jaar, een bedrijfsbezoek te Franeker.

Deze middag en avond waren wij te gast bij Zijlstra Beroepskleding, het bedrijf van Joop Zijlstra en het geheel nieuwe bedrijf van Jan Harmen en Elbrich Akkerman, pompstation en wasstraat TanQyou op Kie-west te Franeker. De gastheren en hun bedrijfsteams stonden klaar voor de presentaties van hun bedrijven. Alles was tot in de puntjes geregeld. Er was een luxe tent geplaatst omdat het niet zeker was of de weergoden deze dag hun volledige medewerking zouden verlenen. Prima faciliteiten voor een succescol evenement.

In de tent is een ieder ontvangen en heeft onze voorzitter Frans Nieuwhof de aftrap verzorgt. Nieuwe leden en introducees zijn welkom geheten, aankomende evenementen zijn  benoemd waarna het tijd werd voor de bedrijfspresentaties. De grote groep van ruim 100 leden werd in tweeën gesplitst om in twee groepen de bedrijfspresentatie bij te beleven. En een beleving werd het!

Bedrijfsbezoek Zijlstra Beroepskleding

Zijlstra Beroepskleding presenteerde een wervelende modeshow. De nieuwste outfits en prachtige designs werden getoond. Geheel toegerust op veiligheid, comfort en uitstraling zoals dat past bij het bedrijf waarvoor de kleding is bedoeld. In de rondleiding na de modeshow leerden wij dat Zijlstra Beroepskleding een breed scala aan bedrijven uit groot aantal verschillende branches voorziet van beroepskleding. Middels het kleding-management systeem, wordt de klant ook nog eens volledig ontzorgt op gebied van het passen, bestellen en afleveren van de kleding. Dit alles binnen een vooraf met de klant afgestemd budget. Wat levert dit bedrijf een prachtig diensten- en productenpakket vanuit het prachtig en net uitgebreide bedrijfspand in Franeker.

Bedrijfsbezoek TanQyou

Door Jan Harmen Akkerman is een presentatie gegeven over TanQyou en het concept hierachter. Dit unieke concept brengt vele services in een onbemand pompstation. Deze uitgebreide services en zelfs een spaarsysteem met een maandelijkse zeer aantrekkelijke prijzenpot, kan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder van grote meerwaarde zijn. Voor geregistreerde klanten wordt voorzien in een uitgebreid overzicht in de gemaakte  brandstofkosten en of was-kosten. Dit overzicht is eenvoudig te importeren in boekhoudsystemen.
Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van de unieke automatische wasstraat die naast luxe auto’s ook bedrijfswagen in extra hoge of extra lange uitvoering, zelfs met Imperial, kan behandelen met een perfect was, droog en poetsresultaat. Met de naastgelegen wasboxen en stofzuig-gelegenheden en zelfs een VIP-wasbox is dit prachtige bedrijf klaar voor de toekomst.

Na de beide presentaties is iedereen enthousiast teruggekeerd naar de opgestelde tent. Hier werd een heerlijke barbecue geserveerd en er is nog lang nagepraat en geborreld waarna het bedrijfsbezoek naar volle tevredenheid is afgerond.
Wij willen Joop Zijlstra en zijn team en Jan Harmen en Elbrich en hun team nogmaals hartelijk danken voor de gastvrijheid en dit prachtige evenement.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin