GEANNULEERD: Bedrijfsbezoek Brandweer Franekeradeel 10 juni

Vanwege te weinig aanmeldingen voor ons bedrijfsbezoek aan de brandweer (Veiligheidsregio) in Franeker heeft de activiteitencommissie van de Commerciële Club besloten deze activiteit te annuleren.

Op vrijdagmiddag 10 juni a.s. organiseren wij een informatief en interactief bedrijfsbezoek aan de Veiligheidsregio Fryslân. De vrijwillige brandweerposten van Franeker en Harlingen zullen tonen wat er aan hulpverleningsvoertuigen bij u in de regio voorhanden is.

 VRF

Op verschillende plaatsen op het terrein van de brandweer aan de Burgemeester J. Dijkstraweg 13 in Franeker zullen stands met de verschillende voertuigen en situaties worden opgesteld. De brandweer geeft hiermee een inkijk in de vele disciplines, technieken, situaties en calamiteiten waarmee zij worden geconfronteerd tijdens het uitoefenen van hun vak. Tevens zal er aandacht worden besteed aan opleiden en oefenen.

Uiteraard is er weer voldoende ruimte om te netwerken met collega-ondernemers en sluiten we de middag af met een borrel en een bbq.

Kijk voor het volledige programma hier.

brandweer