AVG en wijnproeverij

 

   

Op 25 mei 2018 gaat de Autoriteit Persoonsgegevens controleren en handhaven op het navolgen van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Deze wet is al sinds mei 2016 in werking getreden en heeft betrekking op de bescherming van persoonsgegevens. Het gaat niet alleen om de bescherming van gegevens van uw klanten en/of bezoekers, maar ook om die van opdrachtgevers, medewerkers en partners.

AVG? Wat betekent dat voor mij?

Om u als lid van de CCNWF een goed beeld te geven van de privacywetgeving en de gevolgen voor uw organisatie organiseert de CCNWF op dinsdag 8 mei een informatieavond. AVG specialist Cor Procee van Webish ICT geeft een presentatie over de voorwaarden waaraan u moet voldoen en geeft handvaten hoe u zich kunt voorbereiden op een eventuele controle van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Het nuttige met het aangename

Na alle theorie over de AVG organiseren wij aansluitend een culinaire belevenis; een wijnproeverij. Altijd al meer willen weten over het groeiproces van de druif, het bottelingsproces van de wijn of wilt u gewoon lekkere wijn proeven? Bij Restaurant De Doelen kunt u al uw vragen kwijt over wijnen en natuurlijk uitgebreid de wijnen proberen. 

Voor meer informatie over het programma en om in te schrijven klikt u hier.

Wij ontmoeten u graag op 8 mei!