Activiteiten

Jaarvergadering met Masterclass Beleggen

Voor de jaarvergadering op donderdag 23 september 2021, hebben we de mooie locatie “Theater De Koornbeurs” in Franeker gekozen. Niet alleen om de jaarvergadering te houden maar ook vanwege het organiseren van een Masterclass Beleggen. Die had u tenslotte nog van ons tegoed. 


Het bestuur van de Commerciële Club Noordwest Friesland presenteert u in de jaarvergadering een overzicht van activiteiten en van de financiën in het afgelopen jaar. Daarna zal Peter Veltman (Beleggingsspecialist bij de Rabobank) u alles uitleggen over de (on)mogelijkheden van beleggen.

Peter Veltman heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van beleggen in aandelen, obligaties en renteproducten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden én leuke anekdotes zal hij op een begrijpelijke manier laten zien dat beleggen niet ingewikkeld is en dat het voor elke portemonnee geschikt is. Dit wordt misschien wel de leukste economie-les die u in jaren hebt gehad. Doe er uw voordeel mee! 


Testen voor toegang verplicht

Om toegang te krijgen voor de jaarvergadering en de masterclass in Theater De Koornbeurs is 'Testen voor toegang verplicht'. Dit houdt in dat u een:

- vaccinatiebewijs via de QR-code kunt tonen op telefoon of een uitgeprinte QR-code (!), of een
- negatieve coronatest kunt tonen, van minder dan 24 uur voor de activiteit, met de QR-code op uw telefoon, of een
- bewijs van een positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
Heeft u geen telefoon dan mag u dus ook een geprinte QR-code tonen. De QR-code wordt bij de ingang gescand en gecontroleerd.  

Nb. De CCNWF en het Theater volgen hierbij de richtlijnen van de overheid die op dit moment van toepassing zijn. Eventuele wijzigingen voorbehouden. 

Programma-overzicht

Datum 
Donderdag 23 september 2021 

Locatie 
Theater De Koornbeurs, Noord 2, 8801 KP Franeker 
 
Tijd 
19.00 uur: Inloop 
19.30 - 21.00 uur: Jaarvergadering en masterclass 
21.00 - 21.30 uur: Netwerkborrel

Voorkeur parkeren
  • Bij de Albert Heijn aan de Leeuwarderweg
  • Bij de sportvelden aan de Hertog van Saxenlaan
 

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 18 september. Afmelden kan tot een dag van tevoren. De stukken voor de jaarvergadering worden u apart toegezonden en/of binnenkort toegevoegd op het besloten gedeelte van de website. 

Graag tot 23 september! En neem vooral een collega-ondernemer en/of ander lid mee.