Activiteiten

Online Escape Room - The Secret Diary

Een Escape Room (ook wel ontsnappingsspel) is een interactief spel waarbij een groep mensen samen puzzels, raadsels en uitdagingen ontdekken en proberen op te lossen binnen bepaalde tijd. De deelnemers worden opgedeeld in teams. Op allerlei manieren ontvangen de teamleden gedurende het spel nieuwe informatie en puzzels. Met je teamleden wissel je informatie uit, los je puzzels op en werk je samen om zo steeds een stukje verder bij de ontknoping te komen.

Unsolved Mystery is een Escape Room game voor thuis, die je geheel online op afstand met elkaar kunt spelen.

"Stelt u zich eens voor... tijdens een verhuizing vindt u op zolder wat oude spullen. Misschien wel van de vorige eigenaresse, maar die is helaas overleden. Uw aandacht wordt getrokken naar een oud dagboek. Na een korte aarzeling besluit u het te openen. Er zit een brief in. 

Het dagboek blijkt van Mary. Ze is ten tijde van de Watersnoodramp haar grote liefde Jacob kwijtgeraakt tijdens de reddingsacties. Haar hele leven heeft ze geprobeerd Jacob terug te vinden. Ondanks haar grondige speurwerk is dat helaas niet gelukt. Ze vraagt u allen als vinders van haar dagboek de zoektocht naar Jacob voort te zetten. Gaat u Jacob terugvinden en komt u achter het grote geheim wat hij verborgen hield voor Mary?"

De Escape Room duurt ongeveer 1,5 uur. Laat u verrassen en meld u aan voor vrijdag 2 april 2021. 

Aanvang is om 20:00 uur met een welkom door de voorzitter en de organisatie Unsolved Mystery vertelt hoe zij succesvol zijn gebleven tijdens corona. Vervolgens kunnen we na een korte uitleg beginnen met het spel!