Activiteiten

Geannuleerd: Jaarvergadering

 


UPDATE 23 maart 2020; in de bestuursvergadering van 12 maart is besloten om alle activiteiten in april te annuleren. Zie ook het nieuwsbericht hierover. Meer informatie volgt.

 


 

Waar de jaarvergadering in 2019 heel goed werd bezocht en waarin we eating & meeting succesvol hebben gecombineerd, gaan we dit jaar nog een stapje verder op woensdag 25 maart 2020:   
EATING, MEETING &MASTERCLASS BELEGGEN

Om eerst de innerlijke mens tevreden te stellen, starten we met een uitgebreid Italiaans buffet. Hierna volgt de algemene leden vergadering. 

Aansluitend vindt de masterclass beleggen plaats gegeven door Peter Veltman, Senior Beleggingsspecialist bij de Rabobank. Laat je in 60 minuten bijpraten over de (on)mogelijkheden van beleggen. Peter heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van beleggen in renteproducten, obligaties en aandelen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden n leuke anekdotes zal hij op een begrijpelijke manier laten zien dat beleggen niet ingewikkeld is en dat het voor elke portemonnee geschikt is. Dit wordt misschien wel de leukste economieles die je in jaren hebt gehad. Doe er je voordeel mee!

Programma:
17.00 - 17.30 Inloop
17.30 - 18.30 Buffet
18.30 Start vergadering
20.00 Masterclass beleggen door Peter Veltman
21.00 Borrel en bitterballen

NB. De officile stukken voor de jaarvergadering vindt u op het besloten gedeelte van onze website. (Na inloggen naar "Nieuws", waarna u klikt op de pagina "Notulen en meer..."). Uiteraard sturen we ook nog een aparte mail met alle stukken.