Activiteiten

Faber Audiovisuals te Sint Annaparochie

Op dinsdag 26 november 2019 gaan we op bezoek bij Faber Audiovisuals in Sint Annaparochie. 


Faber Audiovisuals 

Het gastbedrijf is een toonaangevende speler in de wereld van LED-schermen en audiovisuele totaalproducties. Het van oorsprong kleine familiebedrijf met Friese roots groeide uit tot een wereldspeler in de audiovisuele markt met vestigingen in Nederland, Duitsland, Dubai en de Verenigde Staten. 

Die snelle groei is een direct gevolg van hun streven om altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Zij zetten niet alleen puur in op verhuur van LED-schermen en de realisatie van producties, maar vinden het belangrijk om actief met de klanten mee te denken over de ontwikkeling. Faber Audiovisuals is actief in de wereld van tv, sport, muziek en corporate events en levert zowel indoor als outdoor oplossingen.


Programma

17.00 17.45 uur: Ontvangst met buffet 

17.45 18.00 uur: Openingswoord en verdeling in 2 groepen 

18.00 18.45 uur: Groep 1 presentatie / Groep 2 rondleiding Faber Audiovisuals  

18.45 19.30 uur: Groep 1 rondleiding / Groep 2 presentatie Faber Audiovisuals  

19.30 20.15 uur: Borrel en einde bedrijfsbezoek


Verdere noemenswaardigheden

Wanneer  : Dinsdag 26 november 2019 

Waar        : Hemmemaweg 22, 9076 PH Sint Annaparochie

Parkeren  : Volg borden met Faber Audiovisuals (afslag Welkoop) parkeren aan achterzijde van het pand, parkeerterrein is op loopafstand van de hoofdingang. 


Let op: het max. aantal deelnemers voor deze activiteit is 100 personen en max. 2 per bedrijf. Er is intussen een wachtlijst ontstaan! Nieuwe aanmeldingen komen dus automatisch op de wachtlijst.