Activiteiten

Jeu de Boules Clinic

 


Jeu de Boules is een ideaal tegenwicht tegen de dagelijkse beslommeringen in beroep en gezin. Het is een sport voor jong en oud en die voor een goede ontspanning zorgt.

Op donderdag 17 oktober 2019 staat er vanaf 17.00 uur een sportieve activiteit, ofwel een Jeu de Boules clinic, op het programma. Deze activiteit vindt binnen plaats in een mooie hal in Harlingen. Tijdens de clinic krijgt u uitleg over deze sport. Na afloop staat er uiteraard een buffet voor u klaar. 

Programma:  

17.00 uur - Inloop en welkomstwoord
17.30 uur - Start clinic
18.30 uur - Buffet
20.00 uur - Einde programma


Huishoudelijke mededelingen

Locatie - Boulegoed, Jetting 5 in Harlingen

Kleding - Voor Jeu de Boules is gemakkelijke kleding gewenst en goed zittende schoenen (geen hakken).


 

Vol is vol        

In verband met de ruimte en materialen kunnen we niet meer dan 50 personen laten deelnemen aan deze clinic. Deelname is dus voor de eerste 50 personen, waarbij er n persoon per bedrijf mag deelnemen. Voor dit evenement kunnen er dus ook geen introducees worden aangemeld. Aanmelden doet u via de oranje button onderaan dit bericht.

Afmelden verplicht

Twee dagen voorafgaand aan deze activiteit krijgen de deelnemers nog een herinnering. Lukt het onverhoopt niet om deel te nemen, dan ontvangen wij hiervan graag uw afmelding via de website. Op dat moment kunnen wij leden die op de wachtlijst staan benaderen voor deelname. 

Kosten bij geen afmelding van verhindering

Bij geen deelname zonder afmelding hebben wij als bestuur besloten om een deel (in dit geval 50 euro per persoon) van de gemaakte kosten door te belasten aan deze personen/leden.