Activiteiten

Bedrijfsbezoek Anytime Fitness

 

 

Deze activiteit is geannuleerd i.v.m. te weinig deelname!

In september 2018 opende de familie Hartman de deuren van hun sportschool Anytime Fitness in Harlingen. In Bolsward zijn zij reeds sinds 1990 een begrip. 

Tijdens ons bezoek aan deze prachtige sportschool vertellen Gerard en Arend Hartman, vader & zoon, u graag meer over het unieke wereldwijde concept van Anytime. Uiteraard zullen zij ook hun ervaringen delen als eigenaar van de vestigingen in Harlingen en Bolsward.

Barbecue en pub-quiz

Aansluitend zal er een overheerlijke barbecue verzorgd worden door Wallys Catering. Nadat de maaltijd genuttigd is staat er nog een leuke sport pub-quiz op het programma. Onderverdeeld in groepen zal blijken wie er beschikt over de meeste kennis op sportgebied, de winnaars ontvangen een sportieve prijs. De quiz zal verzorgd worden door Mireille Lunter. Als organisator van de succesvolle Fiftysix bingos in de Walrus in Sneek is ook dit haar op het lijf geschreven.

Parkeren of op de fiets?

Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar om de sportschool, maar om overlast voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken wordt het op prijs gesteld wanneer de Harlinger leden zoveel mogelijk op de fiets komen   

Aanmelden

Voor deze activiteit dient u zich aan te melden. Dit kan via de oranje button onderaan dit bericht. 

Graag tot 18 mei! 

Programma

16.30-16.45 uur   Inloop

16.45-17.30 uur   Welkomstwoord en presentatie Anytime

17.30-18.30 uur   BBQ diner 

18.30-20.00 uur   Sport pub-quiz

20.30 uur             Einde