Activiteiten

Meeting & EatingDit jaar steken we de jaarvergadering in een heel ander jasje! Omdat we graag eten en drinken maar er ook serieus vergaderd moet worden, gaan we het nuttige met het aangename maar eens verenigen.
 

Samengevat houdt dit in: lekker eten terwijl we vergaderen! Hoe leuk! Tijdens elke ronde vindt er aan tafel ook een kort themagesprek plaats met als doel: in een korte tijd een beeld te krijgen wat de wensen, ideen van de leden van de CCNWF zijn. Dit onder leiding van dagvoorzitter Edwin Broekhof. 

Programma 
17.00 18.00 Inloop

18.00 ronde 1
Opening vergadering met notulen ALV 2018 en terugblik 2018. We kijken ook vooruit naar 2019. Aansluitend is er een ronde tafel thema 1 met de vraag: Welke behoefte is er aan welk soort activiteiten binnen de club? Leef u uit! Tijdens deze 1eronde wordt er een voorgerecht geserveerd. 

19.00 ronde 2
Tijdens deze ronde worden de financile stukken gepresenteerd alsook het agendapunt kascommissie. Dit samen met het hoofdgerecht en ronde tafelthema 2: De CCNWF: een netwerkclub of een belangenvereniging?

20.00 ronde 3
Er mogen bestuursleden gekozen worden en er treden ook weer bestuursleden af. Ideen en vragen zijn welkom. De vergadering wordt in deze ronde afgesloten. Het nagerecht wordt geserveerd en het 3eronde tafelthema is: We zijn 10 jaar verder. Hoe ziet u de CCNWF dan? Waar moeten we heen groeien? 

Praktische info 
Wanneer?       21 maart 2019 
Hoe laat?       17.00 uur inloop 
Waar?            Grand Caf De Doelen in Franeker 
Dieet?           Laat het ons weten. 
Leuk?            Geef u dan snel op!*

Aanmelden
Voor deze activiteit dient u zich aan te melden. Dit kan via de oranje button onderaan dit bericht. *De jaarvergadering is alleen voor leden van onze ondernemersvereniging.
 
Wij hopen u te zien op 21 maart!
 
Het bestuur

NB. De officile stukken voor de jaarvergadering vindt u binnenkort op het besloten gedeelte van onze website. (Na inloggen naar "Nieuws", waarna u klikt op de pagina "Notulen en meer..."). Uiteraard sturen we ook nog een aparte mail met alle stukken.