Activiteiten

Avondje Oudhollandse folklore

 


Op het eerste gezicht is curling misschien een bezigheid die de Oudhollandse folklore van ijs en sjoelen samenbrengt.. Of zit er toch meer achter deze sport? De Commercile Club nodigt u graag uit om samen op onderzoek uit te gaan! 

Op 28 februari aanstaande hebben wij vanaf 18.00 uur een programma in Thialf voor u opgesteld om u te laten kennismaken met curling. Uiteraard beginnen wij met een luxe stamppotbuffet om alvast in de winterse sferen te komen. 

Na het eten komen de deelnemers alles te weten over wat er van belang is in het curling om aansluitend zelf te ervaren hoe het is om de stenen zo goed als mogelijk in het huis te laten glijden. Techniek, tactiek en teamwork zullen nodig zijn om in deze sport te winnen, dus schrijf u in voor deze bijzondere clinic! 

Let op: Maximaal 50 deelnemers!  Op basis van binnenkomst aanmelding.


Programma

18.00 uur - U wordt welkom geheten in de centrale hal bij Thialf en begeleid naar onze zaal. 
18.30 uur - Luxe stamppotbuffet 
19.15 uur - Start speluitleg, spelregels, speltactiek en techniek
20.00 uur - Curling op het ijs 
21.30 uur - Afsluiting met een drankje 
22.00 uur - Einde programma


Huishoudelijke mededelingen

VervoerHet vervoer naar Thialf en terug naar huis is op eigen gelegenheid.           

CarpoolenCheck de deelnemerslijst voor dit evenement om te kijken of u kunt carpoolen (via de grijze button onderaan dit bericht). 

Kleding - Voor Curling is geen speciale kleding vereist. Let wel op warme kleding (temperatuur ijshal) en schoeisel (geen hakken en lederen zolen).


Vol is vol        

In verband met de aanwezige begeleiding, de ruimte (het aantal banen) en materialen kunnen we niet meer dan 50 personen laten deelnemen aan deze clinic. Deelname is dus voor de eerste 50 personen, waarbij er twee personen per bedrijf mogen deelnemen. Voor dit evenement kunnen dus geen introducees worden aangemeld. Dit doet u via de oranje button onderaan dit bericht.


Afmelden verplicht

Twee dagen voorafgaand aan de Clinic krijgen de deelnemers nog een herinnering. Lukt het onverhoopt niet om deel te nemen ontvangen wij hiervan uw afmelding via de website. Op dat moment kunnen wij leden op de wachtlijst benaderen voor deelname. 


Kosten bij geen afmelding van verhindering

Bij geen deelname zonder afmelding hebben wij als bestuur besloten om een deel (in dit geval 50 euro per persoon) van de gemaakte kosten door te belasten aan deze personen/leden.