Activiteiten

Eindejaarsborrel Franeker


Wij zijn verheugd u weer uit te nodigen voor de jaarlijkse altijd druk bezochte eindejaarsborrel van Commerciële Club Noordwest Friesland.

Deze wordt gehouden op 14 december vanaf 17:00 uur in Grand Café De Doelen aan de Breedeplaats 6 te Franeker. Tijdens dit informeel treffen met collega ondernemers wordt uiteraard ruimschoots gezorgd voor de inwendige mens. Tijdens de borrel kunt u genieten van diverse kleine culinaire hapjes en aansluitend wordt een warm buffet geserveerd. 

Naast een korte toespraak door uw voorzitter zal een cultureel gezelschap u uitdagen om in 2018 het spektakel Lost In The Greenhouse te gaan beleven. Onder de noemer van Culturele Hoofdstad 2018 biedt  dit project fantastische aanknopingspunten voor activiteiten waar u als ondernemer uw onderneming nog beter mee op de kaart kunt zetten en/of uw relaties een onvergetelijk ervaring kan laten beleven.

Het beloofd weer een interessante en smaakvolle netwerkavond te worden in het karakteristieke en sfeervolle Grand Café De Doelen!

De eindejaarsborrel is bij uitstek geschikt om introducees kennis te laten maken met onze ondernemersvereniging. Wie neemt u mee? 

Om in te schrijven klikt u op de oranje button "Klik hier om u in te schrijven" onderaan dit bericht. Problemen met aanmelden? Dan horen wij het graag! 

Tip: Als u met de auto komt adviseren wij u om deze gratis te parkeren op het parkeerterrein aan de Leeuwarderweg (Bloemketerp) op nog geen vijf minuten wandelen van Grand Café De Doelen.