Waarom aanmelden?

De CCNWF is de ondernemersvereniging voor Noordwest-Friesland. Een vereniging die rond de 250 ondernemers uit Franeker, Harlingen en de aangrenzende gemeenten met elkaar in contact brengt. Ondernemers voor ondernemers dus! 

Het primaire doel van de CCNWF is het bevorderen van de onderlinge contacten tussen ondernemers in de regio Noordwest-Friesland. Hiertoe organiseert de ondernemersvereniging regelmatig bedrijfsbezoeken, ontbijtbijeenkomsten en netwerkbijeenkomsten.

Waarom aanmelden?

Het onderlinge contact is veelal informeel. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen aan andere ondernemers en te leren van andere ondernemers en hun ervaringen. Bovendien heeft u tijdens de activiteiten en bedrijfsbezoeken gelegenheid eens in de keuken van interessante ondernemingen te kijken. Heeft u iets te vertellen waar andere ondernemers hun voordeel mee kunnen doen? Wanneer u dat aan ons voorlegt kunnen we u wellicht vragen om dit tijdens een bijeenkomst met ons te delen.

Samen sta je sterk!

De Commerciële Club Noordwest-Friesland ziet de verwevenheid tussen gemeenten en bedrijven in de regio. Naast haar netwerkactiviteit onderhoudt ze nauwe contacten met onder andere de Gemeente Franekeradeel en de Gemeente Harlingen en koppelen dit door aan de leden. We zijn op de hoogte van wat belangrijk is voor het ondernemersklimaat en voor u als ondernemer en dat delen we graag!

Uw bedrijfsprofiel 

Als lid van de Commerciële Club Noordwest-Friesland (CCNWF) bieden wij u graag iets extra’s. Daarom geven wij u de gelegenheid om uw bedrijf te presenteren op onze website. Naast deze vorm van gratis reclame, biedt een dergelijk bedrijfsprofiel nog andere voordelen. Want uw bedrijf wordt zichtbaar in zoekmachines en is daardoor dus beter te vinden door (potentiële) klanten. Ook andere ondernemers en niet-leden kunnen door dit profiel, op een laagdrempelige manier kennismaken met uw bedrijf. Als uw bedrijfsprofiel compleet is ingevuld op onze website biedt u dat dus meerdere voordelen. Meer weten? Lees onze blog over dit specifieke onderwerp.

Aanmelden

Bent u als ondernemer in de regio geïnteresseerd geraakt in de Commerciële Club Noordwest-Friesland? Wilt u eens deelnemen aan onze activiteiten of gebruik maken van alle kennis en kunde binnen ons netwerk? Meld u dan vandaag nog aan! Ga naar www.ccnwf.nl/lid-worden om u te registreren. De kosten voor een lidmaatschap bedragen momenteel € 185,= per jaar.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin